بهسازی سیستم اعلان حریق تصفیه خانه جدید آب قم


  تاریخ شروع
1404/04/22
  تاریخ پایان
1404/06/22
  اعتبار کل پروژه
34,106,082,533
  پیشرفت پروژه ( 100%)
 

موافقتنامه

 

اﯾﻦ ﻣﻮاﻓﻘﺖﻧﺎﻣﻪ، در ﺗﺎرﯾﺦ    /03/1404 بین شرکت سهامی آب منطقه ای قم به شماره ثبت 5881 و کد اقتصادی 411135439773 و شناسه ملی 10861006522، ﺑﻪ ﻧﺸﺎﻧﯽ و ﮐﺪ ﭘﺴﺘﯽ قم – خیابان دورشهر- نبش کوچه شماره یک-صندوق پستی: 497-37185  که در این پیمان کارفرما نامیده می‌شود، از یک سو، و شرکت هورسان ایمن بهنیا با شماره ثبت 562408 ، با شناسۀ ملی 14009324612، با کد اقتصادی 014009324612 ، ﺑﻪ ﻧﺸﺎﻧﯽ و ﮐﺪ ﭘﺴﺘﯽ ﺗﻬﺮان - ﺷﻬﺮک راه آﻫﻦ -ﺧﯿﺎﺑﺎن ﺑﻨﻔﺸﻪ - ﺑﻨﻔﺸﻪ ﻫﻔﺘﻢ ﺷﺮﻗﯽ - 14ﭘﻼک- ﻃﺒﻘﻪ ﯾﮏ  - ﮐﺪﭘﺴﺘﯽ :494853611 ﮐﻪ دراﯾﻦ ﭘﯿﻤﺎن »ﭘﯿﻤﺎﻧﮑﺎر« ﻧﺎﻣﯿﺪه ﻣﯽﺷﻮد، از ﻃﺮف دﯾﮕﺮ، ﻃـﺒﻖ ﻣﻘـﺮرات و ﺷـﺮاﯾﻃﯽﮐﻪ در اﺳﻨﺎد و ﻣﺪارک اﯾﻦ ﭘﯿﻤﺎن درج ﺷﺪه اﺳﺖ، در ﺷﻬﺮ .... ﻣﻨﻌﻘﺪ گردید.

در این موافقتنامه، کلمات و عبارت‏ها، دارای همان معانی هستند که در شرایط عمومی و خصوصی پیمان به آن‏ها اطلاق شده است.

 

ماده 1- موضوع

عبارت است از انجام خدمات تامین مصالح و تجهیزات، انجام کارهای ساختمان و نصب، پیش راه اندازی، راه اندازی و سایر خدمات به شرح درج شده در اسناد و مدارک پیمان از جمله پیوست شماره 10 پیمان برای بهسازی سیستم اعلام حریق تصفیه خانه جدید آب قم

ماده 2- اسناد و مدارک

اسناد و مدارک زیر در مجموع تشکیل دهندة پیمان بین طرفین بوده و هر یک به عنوان جزئی از پیمان محسوب می‏شود. در صورت بروز تناقض، اختلاف و ابهام، اولویت بین اسناد و مدارک به ترتیب زیر خواهد بود:

الف- موافقتنامۀ حاضر

ب- شرایط عمومی

ج- شرایط خصوصی

‌د-پیوستها (با استنتاج منطقی از عنوان و مفاد هر پیوست و ارتباط موضوعی آن با تناقض یا اختلافی که بروز نموده است، اولویت پیوست‏ها مشخص می‏شود. در این راستا درخصوص مبلغ پیمان، پیوست شماره 1 (یک) پیمان و در خصوص کارهای پیمان، پیوست شماره 10 (ده) بین دیگر پیوستها دارای اولویت می‏باشند).

‌ه- سایر اسناد و مدارکی که بر اساس مفاد پیمان در مدت اجرای کار تنظیم می‏شود و به تأیید دو طرف پیمان می‏رسد.

ماده 3- مبلغ

3-1 کارفرما در برابر انجام تعهدات پیمانکار مطابق پیمان، مبلغ پیمان را که شامل بخش‏های ریالی و ارزی زیر است، به پیمانکار می‏پردازد؛ مبلغ پیمان شامل مبلغ مشروط نیز می‏باشد.

مبلغ ریالی: 533/082/106/34  ریال (به عدد) سی و چهار میلیارد و صدو شش میلیون و هشتاد و دو هزار و پانصد و سی و سه ریال (به حروف)

مبلغ ارزی: ندارد

تفکیک مبلغ پیمان ،طبق پیوست شماره 1 پیمان است.

مبلغ مشروط: مبلغی بـه شـرح زیـر که مطابق ماده 54 شرایط عمومی و پیوست شماره 17 پیمان بوده و جزو مبلغ پیمان می‏باشد. درج مبلغ مشروط در پیمان، هیچگونه تعهدی برای کارفرما در برابر پیمانکار ایجاد نمی‏کند.

جمع مبلغ مشروط در بخش‏های ریالی و ارزی که در این بند درج می‏شود نمی‏تواند از 10 (ده) درصد مجموع مبلغ پیمان در بخش‏های ریالی و ارزی مندرج در بند 3-1 موافقتنامه تجاوز نماید.

مبلغ ریالی: ............................................ (به عدد) ............................................................. (به حروف)

مبلغ ارزی: ندارد

3-2   تغییر مبلغ پیمان: مبلغ پیمان مطابق مفاد ماده 56 شرایط عمومی تغییر می‏یابد.

 

ماده ٤- نحوه پرداخت

4-1 پرداخت‏ها به پیمانکار، طبق مفاد پیمان و با رعایت پیوست شماره 5 پیمان انجام می‏شود.

4-2 در مواردی که نیاز به گشایش اعتبار اسنادی است، نحوة گشایش اعتبار اسنادی و موارد مربوط، طبق پیوست شماره7  پیمان است.

4-3 در مواردی که بخشی از مبلغ پیمان به ارز خارجی تعیین شده باشد، مطابق ماده 55 شرایط عمومی عمل می‏شود.

ماده 5. تاریخ تنفیذ، مدت، تاریخ شروع کار

5-1 تاریخ شروع اعتبار:

این پیمان پس از تسلیم تضمین انجام تعهدات، امضای پیمان و مبادله (یا ابلاغ از سوی کارفرما) معتبر و نافذ است. تسلیم تضمین انجام تعهدات قبل از امضا و مبادلۀ پیمان الزامی است.

5-2 تاریخ شروع کار:

تاریخ شروع کار حداکثر 10 روز پس از تاریخ شروع اعتبار پیمان است که باید توسط کارفرما به پیمانکار ابلاغ شود. در غیر اینصورت پایان مهلت 10 روز، تاریخ شروع کار تلقی می‏شود. تاریخ صدور ابلاغیۀ شروع کار توسط کارفرما نباید کمتر از 3  روز قبل از تاریخ شروع کار باشد.

تبصره: چنانچه شروع کار منوط به تحقق شرایطی ازجمله پرداخت بخشی از پیشپرداخت پس از ارائۀ تضمین پیشپرداخت توسط پیمانکار، گشایش اعتبار اسنادی یا تحویل زمین توسط کارفرما باشد، باید این شرایط و مهلت کارفرما برای ابلاغ تاریخ شروع کار، در شرایط خصوصی بیان شود. در صورت عدم تحقق شرایط شروع کار توسط کارفرما مطابق شرایط خصوصی، پیمانکار می‏تواند مطابق ماده 69 شرایط عمومی، پیمان را خاتمه دهد.

5-3 مدت پیمان و مدت دورة مسئولیت رفع نقص

مدت پیمان که همان مدت اجرای کار می باشد از تاریخ شروع کار تا تاریخ تحویل موقت بوده و شصت (60) روز است.

مدت دورة مسئولیت رفع نقص مدت زمان بین تحویل موقت تا تحویل قطعی بوده و 365 (سیصد و شصت و پنج) روز است.

برنامۀ زمانی کلی مشتمل بر برنامه کلی بخش‏های کار (تأمین مصالح و تجهیزات، ساختمان و نصب) و جزئیات مقـاطع زمانـی قسمت‏های اصلی کار، در پیوست شماره 14 پیمان مشخص شده است.

تغییرات مدت پیمان، تابع ماده 64 شرایط عمومی خواهد بود.

تبصره: مفاد ماده‏های اشاره شده در بند 77 -2 شرایط عمومی، مستقل از اعتبار پیمان حاضر بوده و در هر حال طرفین ملزم به رعایت آن‏ها می‏باشند.

5-4 تأخیر در انجام به‏موقع کار:

در صورت تأخیر پیمانکار در اتمام به‏موقع کار یا قسمت‏های اصلی کار با لحاظ ماده 66 شرایط عمومی، پیمانکار ملزم به پرداخت خسارت تأخیر در انجام کار به میزان تعیین شده در شرایط خصوصی است. مجموع مبلغ مربوط به این نوع تأخیرها حداکثر 10 درصد مبلغ پیمان مندرج در بند 3-1 موافقتنامه می‏باشد.

5-5 پاداش تسریع کار:

به ازای هر روز تسریع در تکمیل کارهای موضوع پیمان، بهمیزان تعیین شده در شرایط خصوصی مرتبط با جزء 64-2 -1 -3 شرایط عمومی، پاداش تسریع کار محاسبه و به پیمانکار پرداخت می‏شود. مجموع مبلغ مربوط به پاداش تسریع کار حداکثر 5 درصد مبلغ پیمان مندرج در بند 3-1 موافقتنامه است.

ماده 6 - حد مسئولیت مالی پیمانکار

حداکـثر مسئولیت مالی پیمانکار در برابر کارفرما در این پیمان، موضوع ماده 74 شرایط عمومی، معادل 100(صد) درصد مبلغ نهایی پیمان است مگر در شرایط خصوصی مبلغ دیگری درج شود.

تبصره: مسئولیت مالی پیمانکار در مواردی که تعهداتش تعمداً توسط وی نقض شود و یا سهل‏انگاری از طرف پیمانکار در انجام تعهداتش صورت پذیرفته باشد، محدود به حد مشخص شده در این ماده نمی‏باشد.

ماده 7- مشاور کارفرما

کارفرما بخشی از وظایف خود را مطابق با ماده 50 شرایط عمومی و در حدود اختیارات مندرج در پیوست شماره 8 پیمان، به مشاور کارفرما واگذار می‏نماید.

مشاور کارفرما ........................................، به مشخصات و نشانی...................................................... است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کارفرما

 

نام و نام خانوادگی: محمد احمدی جبلی

سمت: مدیرعامل

 

 

مهر و امضا

 

 

شمارة ثبت: 5881

شناسۀ ملی پیمانکار: 10861006522

کد اقتصادی پیمانکار: 411135439773

آدرس/کد پستی/شماره تلفن پیمانکار:

قم – خیابان دورشهر- نبش کوچه شماره یک

تلفن 95-7839093-صندوق پستی: 497-37185

 

 

نام و نام خانوادگی: علی خلج

سمت: عضو هیئت مدیره

مهر و امضا

 

          

 

پیمانکار

 

نام و نام خانوادگی: بهبود نجفی راد

سمت: مدیرعامل

شمارة ثبت: 562408

شناسۀ ملی پیمانکار: 14009324612

کد اقتصادی پیمانکار: 014009324612

آدرس/کد پستی/شماره تلفن پیمانکار:

ﺗﻬﺮان - ﺷﻬﺮک راه آﻫﻦ -ﺧﯿﺎﺑﺎن ﺑﻨﻔﺸﻪ - ﺑﻨﻔﺸﻪ ﻫﻔﺘﻢ ﺷﺮﻗﯽ - 14ﭘﻼک- ﻃﺒﻘﻪ ﯾﮏ  - ﮐﺪﭘﺴﺘﯽ :

494853611

 

 

 

 

 

مهر و امضای پیمانکار

 

 
  تاریخ ثبت : 1404/11/28
 2
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 64
  • بیشترین بازدید همزمان : 1333
  • بازدید امروز : 6,856
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 19,808,872
  • آخرین به روزرسانی : 1404/11/29 12:43:08
  • شناسه IP شما : 216.73.216.27

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : قم، خیابان شهیدان فاطمی(دور شهر )، نبش کوی شماره یک، شرکت سهامی آب منطقه ای قم
  • کدپستی : 3715653184
  • تلفن : 4-37839093-025
  • فاکس : 37839092-025
  • پست الکترونیکی : info@qmrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :