دیدار
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای قم ؛ مدیر عامل و جمعی از همکاران شرکت آب منطقهای قم با حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید علی اکبر اجاق نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران دیدار کردند. محمد احمدی جبلی مدیر عامل شرکت گزارشی از وضعیت منابع آبی استان ارائه نمود و افزود؛ متأسفانه عدم بارش مناسب در سال آبی جاری باعث ایجاد ناترازی آب در اکثر استانهای کشور شده است. علاوه بر این برداشت غیرمجاز و اضافه برداشت از سفرههای آب زیرزمینی، شرایط را در استان قم بحرانی تر کرده است.
احمدی جبلی افزود؛ در استان شاهد افت میانگین سالانه بیش از یک متر سطح آب آبخوانها و وقوع پدیده فرونشست در برخی از دشتها می باشیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قم گفت؛ نقش مسجد مقدس جمکران در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی ملی و استانی موضوع مدیریت مصرف آب با توجه به حضور زائران و مجاوران در این مکان بسیار حائز اهمیت است لذا از تولیت محترم مسجد مقدس جمکران درخواست داریم تا به منظور مدیریت منابع آبی استان همراهی نمایند و در این خصوص بهترین همکاری برای صیانت و حفاظت از منابع آب استفاده از ظرفیت های مسجد نظیر سخنرانان، مداحان، فضای مسجد و ... در جهت اظلاع رسانی وضعیت بحرانی منابع آب و صرفه جویی در مصارف به زائرین و مجاورین در طول سال بخصوص روزهای سه شنبه و پنج شنبه و ایام مناسبتی خاص که از سراسر کشور در مسجد حضور دارند می باشند.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سید علی اکبر اجاق نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران ضمن ابراز نگرانی از گزارش وضعیت نابسمان و ناترازی آب آمادگی تولیت و زیرمجموعه مسجد برای همکاری و تعامل با بخش صنعت آب استان را اعلام نمود.