جلسه مشترک اتاق اصناف

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای قم: در جلسه مشترکی روز یکشنبه 1403/04/31، با حضور ریاست اتاق اصناف کشاورزی، مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای قم و مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی و تعدادی از کارشناسان آخرین وضعیت چاههای کشاورزی استان مورد بررسی قرار گرفت.
رضا محمدی احمد آبادی مدیر دفتر حفاظت و بهره برداری از منابع آب شرکت آب منطقه ای قم گزارشی از آخرین وضعیت منابع آبی استان ارائه نمود و افزود؛ باید اولویت نصب کنتور هوشمند بر روی چاه های کشاورزی با بیشترین حجم اضافه برداشت باشد و مدیریت مصرف بر روی آنها در سال آبی جاری بصورت پلکانی صورت گیرد تا دستیابی به اهداف برنامه سازگاری با کم آبی محقق گردد.
محمدی با بیان اینکه دریافت خسارت به آبخوان تا پایان سال 1402 بر اساس مصوبات قبلی کارگروه ماده 11 کشاورزی صورت می گیردگفت ؛ میزان دریافت خسارات برای سال 1403 در جلساتی با حضور مدیران ذیربط در آب منطقه ای ، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف تعیین می شود .