پنجشنبه, 5 مرداد 1396


تماس با ما

قم/خیابان شهیدان فاطمی(دور شهر )– نبش کوی شماره یک - شرکت سهامی آب منطقه ای قم

تلفن :94-37839093-025

فاکس:37839092_025

-----------------------

روابط عمومی:37830339_025

 

 

 

آمار بازدیدکنندگان
کاربران آنلاین :3
بیشترین بازدید همزمان:20
بازدید امروز :64
بازدید دیروز :157
کل بازدید :161011
میانگین بازدید :184
آخرین به روزرسانی:1396/05/04 13:52:57

 

مطلب شماره 1

نوشیدنی مصرف کنید: توجه داشته باشید که میزان بیش از اندازه کافئین هم موجب می شود که شما اندکی عصبانی شوید و آب بدن تان تبخیر شود. به علاوه باید در روز میزان کافی آب بنوشید. این عمل میزان آب بدن شما را تنظیم می کند، اشتهای کاذب به میان وعده های ناسالم را کاهش می هد و حس خواب آلودگی را نیز از میان می برد. مصرف الکل را از نهار خود حذف کنید. نوشیدنیهای الکلی باعث افت آنی فشار خون می شوند که این امر باعث ایجاد خستگی و کسالت می شود.

وعده ناهار را فراموش نکنید: اجتناب از این وعده غذایی باعث ایجاد کسالت و خواب آلودگی در ظهر می شود. شما لازم نیست که هر روز یک وعده غذای کامل با انواع و اقسام پیش غذاها را بخورید، اما حداقل سعی کنید نهار را بر روی میز کار خود نخورید.

برای زمان های کوتاه استراحت کنید: از سر جای خود بلند شوید، چرخی بزنید، عضلات پای خود را منبسط کنید و انگشتان دستتان را خم و راست کنید. اگر نمی توانید دفتر کار خود را ترک کنید، به عقب تکیه دهید و نفس عمیقی بکشید تا کاملا ریلکس شوید و میزان اکسیژن جذب شده تان را نیز افزایش دهید. کشش باعث می شود که سیستم گردش خون نیز بهبود یابد.

حرکت کنید: در طول وقت نهار خود به باشگاه ورزشی بروید. در غیر این صورت برای راه رفتن به بیرون بروید، از پله استفاده کنید. اجازه دهید که خون در بدنتان به جریان افتد. این عمل متابولیسم بدن را تسریع می بخشد و از خواب آلودگی و کسالت نبز جلوگیری می کند.

بعد از ظهر چرت کوتاهی بزنید: یک چرت 15 دقیقه ای معجزه می کند. فقط توجه داشته باشید که خیلی دیر اقدام به چرت زدن نکنید چون خواب شبانه شما را می تواند مختل کند.

میان وعده های مناسب بخورید: یک سیب یا مقداری ماست جزء میان وعده های فوری بی نظیر هستند. سعی کنید به صورت خود مقداری آب خنک بزنید تا رخوت از شما دور شود. گاهی اوقات حتی شستن دست ها نیز به شما کمک می کند تا احساس خستگی کمتری بکنید.

در محیط خنک کار کنید: کار کردن در یک فضای سرد تر باعث می شود تا شما هشیار تر بمانید. اگر اطراف شما گرم باشد احتمال دارد که به خواب فرو روید.

 

 

 

مطلب شماره 2 

7 نوع آجیل را برای دفع 7 بیماری روزانه مصرف کنید

 

مصرف منظم آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل منافع زیادی برای شما دارد، کنترل کننده کلسترول است و می تواند فواید زیادی برای قلب تان داشته باشد.

 

گردو؛ دشمن التهاب: گردو علاوه بر این که حاوی میزان زیادی از آنتی اکسیدان ها است، در محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی که می تواند منجر به بیماری های قلبی، سرطان و پیری زودرس شود، نقش مهمی دارد. گردو ثروتمندترین آجیل از نظر داشتن اسیدهای چرب امگا 3 است که به مبارزه با تورم و التهاب می رود. گردو همچنین حاوی منگنز است که می تواند علائم سندرم پیش از قاعدگی را تا حدی کاهش دهد.

بادام؛ مفید برای روده: بادام حاوی سه گرم فیبر در هر سه اونس است و غنی ترین آجیل از نظر داشتن ویتامینEبه شمار می رود. مصرف منظم بادام همچنین در کاهش وزن موثر است. تحقیقات نشان می دهد کسانی که این آجیل را مرتب مصرف می کنند، نباید نگران بالا رفتن قند خون خود باشند. بادام حتی محافظ روده است و آنهم با افزایش باکتری های خوب و تقویت سیستم ایمنی بدن.

بادام زمینی؛ بهبوددهنده سطح حافظه: بادام زمینی غنی از روی و آهن است و منجر به جلوگیری از بروز کم خونی می شود ضمن این که به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. بادام زمینی همچنین منبع خوبی از منیزیم است و هر اونس از آن 25 درصد نیاز روزانه شما به منیزیوم را تامین می کند. مصرف منیزیم با بهبود سطح حافظه و محافظت در برابر از دست دادن حافظه ارتباط دارد.

پسته؛ بهبود سطح خلق و خوی: پسته بسیار کم کالری است و در هر اونس تنها 4 کالری دارد. خوردن پسته با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه نیز در ارتباط است چون تنفس را بازتر می کند. پسته سرشار از آنتی اکسیدانی به نام گاماتوکوفرول است که به سلامت سیستم عصبی کمک می کند. ضمنا پسته حاوی ویتامین ب 6 است که با بهبود خلق و خوی و تقویت سیستم ایمنی بدن ارتباط مستقیم دارد.

فندق؛ مدیریت دیابت: سطح بالایی از چربی های اشباع نشده در این آجیل است که می تواند منجر به بهبود سلامت قلب و عروق و بهبود کنترل دیابت نوع 2 شود. فندق همچنین غنی از ویتامینEاست که منجر به جلوگیری از بروز آب مروارید و دژنراسیون ماکولا می شود ضمن این که از سلامت پوست حفاظت می کند و منجر به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل می شود.

کشمش؛ کاهنده علائم افسردگی: سلنیوم موجود در کشمش به سلامت پوست کمک می کند. کشمش همچنین حاوی مقادیر زیادی از ویتامین های آ و ب است و منجر به کاهش علائم افسردگی و مشکلات عصبی می شود.

تخمه کدو؛ کاهنده کلسترول بد: مصرف این آجیل منجر به محافظت در برابر سرطان پروستات می شود، تقویت کننده مثانه است، و نقش پیشگیری کننده از پوکی استخوان دارد. تخمه کدو سرشار از منیزیوم است و به خاطر وجود فیتواسترول ها؛ سطح کلسترول ال دی ال را کاهش می دهد.

 

 

مطلب شماره 3

فیبریلاسیون دهلیزی یک نوع رایج از آریتمی قلب است که در آن ضربان قلب نامنظم می شود و تحریک الکتریکی مسیر مشخصی را در قلب طی نمی کند.
در اینجا هفت گام برای مدیریت این عارضه قلب معرفی شده است:
کاهش استرس: مدیریت استرس عاطفی و جسمی برای مدیریت فیبریلاسیون دهلیزی بسیار مهم است. استرس می تواند خود به خود منجر به ضربان قلب غیر طبیعی شود و یا عضله قلب را تحریک پذیر کند. تمرکز بر ورزش های روزانه، تمرین تکنیک های تمدد اعصاب مانند مدیتیشن و یوگا، به کاهش علائم استرس کمک می کند. هیدراته بودن: فقدان مایعات خود شلیکی به سمت تحریک سلول های قلبی است. نوشیدن مقدار کافی آب در روز و افزایش مصرف مایعات هنگام تعریق بیش از حد، اسهال، استفراغ، تب، و یا داشتن ادرار بیش از حد در مبتلایان به فیبریلاسیون
دهلیزی بسیار مهم است. نگه داشتن فشار خون در محدوده سالم: فشار خون بالای کنترل نشده یکی از علل بروز فیبریلاسیون دهلیزی است. نگه داشتن سطح فشار خون ثابت، جلوگیری از مصرف داروهای محرک حاوی آمفتامین و …، محدود کردن مصرف نمک در رژیم غذایی در بیماران اهمیت دارد.
بهبود کیفیت خواب: اختلالات خواب مانند بی خوابی یا آپنه خواب ممکن است منجر به فرم شدیدتر فیبریلاسیون دهلیزی شناخته شده به نام فیبریلاسیون دهلیزی مداوم شود. آپنه انسدادی خواب خود عامل خطر عمده برای فیبریلاسیون دهلیزی و سکته مغزی است. رعایت بهداشت خواب در بیماران مهم است.
کنترل چاقی: چاقی یک عامل خطر عمده برای فشار خون بالا، دیابت نوع ۲، آپنه خواب و … محسوب می شود و می تواند
خطر فیبریلاسیون دهلیزی را نیز افزایش دهد. تمرکز بر روی از دست دادن وزن اضافی با رعایت رژیم غذایی سالم، وعده
های غذایی متعادل و ورزش منظم در کنترل این عارضه قلبی مهم است.
اعتدال در مصرف کافئین: محققان دانشگاه مینه سوتا اعلام کردند کسانی که میزان متوسط کافئین در روز را مصرف می
کنند، کمتر در معرض خطر فیبریلاسیون دهلیزی هستند. کافئین خود منجر به تشدید نابجای ضربان قلب می شود و مصرف
آن باید در حد اعتدال باشد.
مانیتور سطح کلسترول: کلسترول بالا یک عامل خطر عمده برای بروز حمله قلبی است که خود می تواند منجر به
فیبریلاسیون دهلیزی گردد. بنابراین اقدام برای کاهش سطح کلسترول با خوردن رژیم غذایی سالم سرشار از غذاهای
گیاهی، میوه ها، سبزیجات، غلات سبوس دار و ماهی، اجتناب از گوشت های فرآوری شده و مصرف چربی های اشباع،
سدیم و قند در کنار رعایت مصرف داروهای کاهنده کلسترول خون در بیماران اهمیت دارد.

مطلب شماره 4

لایل افزایش تجمع چربی در بدن انسان

1- کم تحرکی :

عدم تحرک همیشه باعث افزایش چربی بوده، در قدیم الایام افراد متمول که فعالیت بدنی زیادی نداشتند چاق و فربه بودند ولی امروزه نصف بیشتر جمعیت کشور عزیزمان ( به گفته ی وزیر محترم بهداشت ) اضافه وزن دارند.

2- هورمون ها :

کم ترشح شدن و یا بیش از حد بعضی هورمونها در بدن باعث ذخیره چربی خواهد شد.


3- ژنتیک :

فقط می گویم امان امان از ژنتیک بد .البته با تغذیه درست و ورزش میشود کلی تعقیرات را ایجاد کرد.

4- جنسیت :

ذخیره ی چربی بدلیل ساختار بدنی همیشه در بانوان بیشتر از آقایان است.

5- پرخوری :

هر یک از مواد مصرفی مازاد در نهایت تبدیل به چربی خواهد شد،

6- استرس :

دلیل اصلی چاقی عصبی، استرس است.

7- الکل :

الکل عضلات را نابود و چربی ها را دعوت به ضیافتی شاهانه می کند. ( مخصوصا مزه های همراه )

8- کم خوابی :

باعث تجمع چربی مخصوصا در ناحیه پش پهلو ها ( handle love ) خواهد شد.

9- افزایش سن :

باافزایش سن شما موتور کالری سوز بدن شما، مانند سایر کارکردهای بدنی افت می کند. این میزان افت در یک فرد متوسط به معنای سوزاندن 10 کالری کمتر در روز در هر سال است، این 10 کالری شاید کم به نظر برسد، ولی در مجموع به معنای نیم کیلوگرم اضافه وزن در سال است.

حتی اگر غذایی که مصرف می کنید، بی چربی و مغذی باشد، باز هم مشمول این کاهش سوخت و ساز خواهد شد.

اگر کالری های بیشتری از میزان کالری هایی که می سوزانید، دریافت کنید، چربی بیشتر خواهد شد.

عواقب این تجمع چربی را که همه می شناسید :

1- انواع بیماری های قلبی
2- دیابت نوع دوم
3- ناباروری
4- زوال عقل
5- مرگ زودرس
6- پوکی استخوان
و ...

پس از همین امروز با تغذیه درست و ورزش کردن ( حتی 30 دقیقه یکروز در میان ) به جنگ با تجمع چربی ها بروید.

 

مطلب شماره 5

ا موادی که سوخت و ساز بدن را بالا می‌برند و به چربی‌سوزی بیشتر کمک می‌کنند آشنا شوید👇

🍋لیمو ترش
👈لیمو حاوی اسید سیتریک بوده و متخصصان تغذیه معتقدند اگر هر روز صبح و بیست دقیقه قبل از مصرف صبحانه، یک عدد لیمو ترش را در لیوان آب گرم چکانده و میل کنید نه تنها برای فعالیت کبد مفید و سودمند است، بلکه چربی سوزی را نیز به دنبال دارد.

🔅دارچین
👈دارچین، ادویه‌ای است که سوخت و ساز بدن را افزایش داده تا از چربی‌های ذخیره شده در بدن استفاده شود. با مصرف دارچین می‌توان قند ذخیره شده را بهتر و کارآمدتر سوزاند و سطح قند خون را کاهش داد.

🍎سیب
👈سیب، حاوی ماده‌ای به نام پکتین است که می‌تواند میزان کلسترول خون را کاهش داده، جلوی اشتها را گرفته و باعث سیری شود.

🍏سرکه سیب
👈سرکه، یکی دیگر از چربی سوزهایی است که در پیشگیری از تجمع چربی‌ها در بدن و کاهش سلولیت و کاهش وزن سودمند است.

☕️قهوه
👈کافئین موجود در قهوه می‌تواند سوخت و ساز بدن را افزایش داده اما مصرف بیش از سه فنجان قهوه در طول روز می‌تواند مضر باشد.

🌶فلفل قرمز
👈کپسایسین موجود در فلفل قرمز می‌تواند متابولیسم بدن را افزایش دهد.

🍼محصولات لبنی کم‌چرب
👈محصولات لبنی سرشار از کلسیم بوده و در کنترل و تنظیم کالری نقش داشته و می‌توانند سوخت و ساز بدن را افزایش داده و منجربه کاهش وزن شوند.

🍳تخم‌مرغ
👈افرادی که رژیم‌های لاغری دارند می‌توانند زرده تخم مرغ که سرشار از کالری است را جدا کرده و سفیده آن را به تنهایی مصرف کنند تا از فواید چربی سوزی این خوراکی برخوردار شوند.

🍵چای سبز
👈چای سبز حاوی ماده‌ای به نام پلی فنول است که نه تنها باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده بلکه می تواند کاهش وزن را نیز به دنبال داشته باشد.

🍘جو دو سر
👈مصرف روزانه سبوس جو دو سر می‌تواند باعث لاغری شود زیرا این سبوس حاوی فیبرهای محلول در آب و همینطور فیبر پکتین است که می‌تواند سوخت و ساز بدن را افزایش داده و به لاغری نیز کمک می‌کند.

مطلب شماره 6

هترین زمان خوردن میوه چه زمانی است؟

اگر میوه‌ها را بعد از خوردن غذا میل کنید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت، در این حالت بدنتان با مقدار زیادی انرژی روبرو می‌شود که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیت‌های زندگی می‌شود.

برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده‌اید، تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده‌تان و سپس روده‌تان شود اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می‌شود

در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر می‌شود و به اسید تبدیل می‌شود و به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیم‌های گوارشی تماس پیدا می‌کند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد شدن می‌کند

پس لطفا میوه را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن غذا باشد

سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی‌های سیاه زیر چشم، همه‌شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معده خالی میوه میل کنید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




« اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال »

© تمامی حقوق این وب‌سایت، متعلق به شركت سهامی آب منطقه‌ای قم است.  |  تولید و پشتیبانی: گروه دیبا